Functiegroepen

Heb jij al enig idee welke richting je op wilt qua vakgebied of branche, maar weet je nog niet precies welke functie? Hieronder vind je een handige indeling van mogelijke functies binnen alle functiegroepen.

Administratief & Secretarieel

Secretaresse met kop koffie in de hand Wat doet een secretaresse - Het werk als afdeling secretaresse bij een grote uitgever is heel divers. Van de telefoon opnemen tot contractbeheer of het organiseren van evenementen.
Naar alle interviews binnen de functiegroep Administratief & Secretarieel

Design & Creatie

Fotograaf Vincent van Kleef Wat doet een fotograaf - Ik ben freelance fotograaf gespecialiseerd in portretfoto's en reportagefoto’s. Hoe jij je manifesteert in het leven en het unieke verhaal daarachter. Dat wil ik graag tot uiting brengen als fotograaf. Weet jij al wat jou fotografie handtekening is?
Naar alle interviews binnen de functiegroep Design & Creatie

Marketing, PR & Communicatie

Marketing manager verkoopkansen realiseren Wat doet een Marketing Manager - Als marketing manager zet ik mijn inhoudelijke kennis en praktische ervaring in om het maximale resultaat te behalen. Het maximale resultaat bekent in dit geval: Zoveel mogelijk goed gekwalificeerde verkoopkansen voor onze zakelijke klanten realiseren tegen zo laag mogelijke kosten.
Naar alle interviews binnen de functiegroep Marketing, PR & Communicatie

Automatisering & Internet

Commercieel & verkoop

Accountmanager sprankelend karakter Wat doet een senior accountmanager - Als accountmanager ben je een product expert en weet je alles over jouw klanten. Welk product of dienst hangt helemaal af van het bedrijf waar je komt te werken. De ideale accountmanager heeft een probleem al opgelost voordat het ontstaat.
Naar alle interviews binnen de functiegroep Commercieel & verkoop

Consultancy & advies

Juridisch

HR, training & coaching

HR Medewerker aan het werk Wat doet een HR Medewerker - Ondanks de werkdruk als HR medewerker heb ik veel plezier in mijn werk. Ik vind ik het fijn om medewerkers op weg te helpen en te ondersteunen bij ziekte, antwoord te geven op lastige verlof-vragen of nieuwe medewerkers welkom te heten met een contract en op bijvoorbeeld een introductiedag die wij organiseren.
Naar alle interviews binnen de functiegroep HR, Training & Coaching

Medisch & zorg

Kindercoach Romy Wat doet een kindercoach - Een kindercoach houdt voor mij in dat ik samen met het kind en de ouders op zoek ga naar manieren die kunnen helpen om het welbevinden te vergroten. Zodat een kind kan groeien in het zelfvertrouwen en zich zo ontspannen mogelijk kan ontwikkelen.
Naar alle interviews binnen de functiegroep Medisch & zorg

Onderwijs & onderzoek

Intern begeleider met leerkracht Wat doet een intern begeleider - Een intern begeleider geeft onder andere advies aan leerkrachten en schakelt de juiste personen in om ervoor te zorgen dat leerlingen op de juiste manier ondersteund worden.
Naar alle interviews binnen de functiegroep Onderwijs & onderzoek