Training- en HR functies

Alle interviews in de functiegroep HR, Training & Opleiding vind je hieronder.

 
HR Medewerker aan het werk Wat doet een HR Medewerker - Ondanks de werkdruk als HR medewerker heb ik veel plezier in mijn werk. Ik vind ik het fijn om medewerkers op weg te helpen en te ondersteunen bij ziekte, antwoord te geven op lastige verlof-vragen of nieuwe medewerkers welkom te heten met een contract en op bijvoorbeeld een introductiedag die wij organiseren.
Presentatiecoach Cyrille Wat doet een presentatiecoach - Mijn meer dan 20 jaar podium ervaring wilde ik graag met anderen delen. Als presentatiecoach help ik mensen om zelfverzekerd, krachtig en met impact een boodschap over te brengen. Samen met de coachee werken we aan het ontdekken van de natuurlijke stijl van presenteren.
Sollicitant blij met baan door recruiter Wat doet een recruiter - Wanneer een organisatie een vacature heeft die ingevuld moet worden, schakelen ze mij in om een nieuwe collega voor ze te zoeken.