Interviews

Alle interviews met professionals op de werkvloer vind je hier.

Wat doet een accountmanager

Wat doet een accountmanager

Een goede accountmanager is een adviseur en denkt proactief mee met de klant. De kunst is om die behoefte te koppelen aan verkoop kansen. Geen account management rol is hetzelfde en agressieve verkoop werkt al heel lang niet meer.

Wat doet een osteopaat

Osteopaat met cliënt

Je loopt, zit, staat, eet of sport zonder er bij na te denken. Een geolied systeem. Totdat je ergens last krijgt. Een stijve nek, pijn onder in de rug, maagklachten. De normaal zo vanzelfsprekende beweeglijkheid van het lichaam wordt nu ergens ontregelt. En dan begint de speurtocht voor mij als osteopaat.

Wat doet een intern begeleider

Intern begeleider met leerkracht

Een intern begeleider geeft onder andere advies aan leerkrachten en schakelt de juiste personen in om ervoor te zorgen dat leerlingen op de juiste manier ondersteund worden.

Wat doet een activiteitenbegeleider

Activiteitenbegeleider of begeleider dagbesteding

Kariz werkt al 17 jaar in de zorg en heeft het als activiteitenbegeleider in een verpleeghuis haar missie gemaakt om ervoor te zorgen dat haar cliënt voldoening uit een dag haalt. Dit doet ze door te luisteren naar de persoonlijke verhalen van de ouderen en de daginvulling zoveel mogelijk daar op aan te laten sluiten.

Wat doet een dierenartsassistent

Wat doet een dierenartsassistent

Als paraveterinair ben je de steun en toeverlaat van de dierenarts. Je assisteert en regelt allerlei zaken, zodat de dierenarts zich kan richten op het beter maken van de dieren. Benieuwd hoe een werkdag van een paraveterinair er uitziet?

Wat doet een sales consultant

Wat doet een sales consultant

Het helpt in sales ontzettend als je wegblijft van het typische beeld van de ‘snelle, gladde autoverkoper’. Luisteren, dat is waar het vooral om draait. En het stellen van goede vragen.

Wat doet een Marketing Manager

Marketing manager verkoopkansen realiseren

Als marketing manager zet ik mijn inhoudelijke kennis en praktische ervaring in om het maximale resultaat te behalen. Het maximale resultaat bekent in dit geval: Zoveel mogelijk goed gekwalificeerde verkoopkansen voor onze zakelijke klanten realiseren tegen zo laag mogelijke kosten.

Wat doet een SEO Specialist

SEO Specialist met development team

Een SEO specialist is verantwoordelijk voor de vindbaarheid van een website in commerciële zoekmachines zoals Google. Concreet betekent dit: omhoog in de zoekresultaten komen voor relevante zoekopdrachten.

Wat doet een recruiter

Sollicitant blij met baan door recruiter

Wanneer een organisatie een vacature heeft die ingevuld moet worden, schakelen ze mij in om een nieuwe collega voor ze te zoeken.

Wat doet een secretaresse

Secretaresse met kop koffie in de hand

Het werk als afdeling secretaresse bij een grote uitgever is heel divers. Van de telefoon opnemen tot contractbeheer of het organiseren van evenementen.