Interviews

Alle interviews met professionals op de werkvloer vind je hier.

Wat doet een talentontwikkelaar

Wat doet een talentontwikkelaar

Een talentontwikkelaar ondersteunt organisaties met als doel de talenten in een organisatie optimaal te benutten. Dat is belangrijk voor de resultaten van de organisatie, maar zéker ook voor het werkgeluk van de medewerkers.

Wat doet een kindercoach

Kindercoach Romy

Een kindercoach houdt voor mij in dat ik samen met het kind en de ouders op zoek ga naar manieren die kunnen helpen om het welbevinden te vergroten. Zodat een kind kan groeien in het zelfvertrouwen en zich zo ontspannen mogelijk kan ontwikkelen.

Wat doet een senior accountmanager

Accountmanager sprankelend karakter

Als accountmanager ben je een product expert en weet je alles over jouw klanten. Welk product of dienst hangt helemaal af van het bedrijf waar je komt te werken. De ideale accountmanager heeft een probleem al opgelost voordat het ontstaat.

Wat doet een HR Medewerker

HR Medewerker aan het werk

Ondanks de werkdruk als HR medewerker heb ik veel plezier in mijn werk. Ik vind ik het fijn om medewerkers op weg te helpen en te ondersteunen bij ziekte, antwoord te geven op lastige verlof-vragen of nieuwe medewerkers welkom te heten met een contract en op bijvoorbeeld een introductiedag die wij organiseren.

Wat doet een fotograaf

Fotograaf Vincent van Kleef

Ik ben freelance fotograaf gespecialiseerd in portretfoto’s en reportagefoto’s. Hoe jij je manifesteert in het leven en het unieke verhaal daarachter. Dat wil ik graag tot uiting brengen als fotograaf. Weet jij al wat jou fotografie handtekening is?

Wat doet een presentatiecoach

Presentatiecoach Cyrille

Mijn meer dan 20 jaar podium ervaring wilde ik graag met anderen delen. Als presentatiecoach help ik mensen om zelfverzekerd, krachtig en met impact een boodschap over te brengen. Samen met de coachee werken we aan het ontdekken van de natuurlijke stijl van presenteren.

Wat doet een accountmanager

Wat doet een accountmanager

Een goede accountmanager is een adviseur en denkt proactief mee met de klant. De kunst is om die behoefte te koppelen aan verkoop kansen. Geen account management rol is hetzelfde en agressieve verkoop werkt al heel lang niet meer.

Wat doet een osteopaat

Osteopaat behandelt cliënt

Je loopt, zit, staat, eet of sport zonder er bij na te denken. Een geolied systeem. Totdat je ergens last krijgt. Een stijve nek, pijn onder in de rug, maagklachten. De normaal zo vanzelfsprekende beweeglijkheid van het lichaam wordt nu ergens ontregelt. En dan begint de speurtocht voor mij als osteopaat.

Wat doet een intern begeleider

Intern begeleider met leerkracht

Een intern begeleider geeft onder andere advies aan leerkrachten en schakelt de juiste personen in om ervoor te zorgen dat leerlingen op de juiste manier ondersteund worden.