Interviews

Alle interviews met professionals op de werkvloer vind je hier.

Wat doet een fotograaf

Fotograaf Vincent van Kleef

Ik ben freelance fotograaf gespecialiseerd in portretfoto’s en reportagefoto’s. Hoe jij je manifesteert in het leven en het unieke verhaal daarachter. Dat wil ik graag tot uiting brengen als fotograaf. Weet jij al wat jou fotografie handtekening is?

Wat doet een presentatiecoach

Presentatiecoach Cyrille

Mijn meer dan 20 jaar podium ervaring wilde ik graag met anderen delen. Als presentatiecoach help ik mensen om zelfverzekerd, krachtig en met impact een boodschap over te brengen. Samen met de coachee werken we aan het ontdekken van de natuurlijke stijl van presenteren.

Wat doet een accountmanager

Wat doet een accountmanager

Een goede accountmanager is een adviseur en denkt proactief mee met de klant. De kunst is om die behoefte te koppelen aan verkoop kansen. Geen account management rol is hetzelfde en agressieve verkoop werkt al heel lang niet meer.

Wat doet een osteopaat

Osteopaat behandelt cliënt

Je loopt, zit, staat, eet of sport zonder er bij na te denken. Een geolied systeem. Totdat je ergens last krijgt. Een stijve nek, pijn onder in de rug, maagklachten. De normaal zo vanzelfsprekende beweeglijkheid van het lichaam wordt nu ergens ontregelt. En dan begint de speurtocht voor mij als osteopaat.

Wat doet een intern begeleider

Intern begeleider met leerkracht

Een intern begeleider geeft onder andere advies aan leerkrachten en schakelt de juiste personen in om ervoor te zorgen dat leerlingen op de juiste manier ondersteund worden.

Wat doet een activiteitenbegeleider

Activiteitenbegeleider oude vrouw met camera

Kariz werkt al 17 jaar in de zorg en heeft het als activiteitenbegeleider in een verpleeghuis haar missie gemaakt om ervoor te zorgen dat haar cliënt voldoening uit een dag haalt. Dit doet ze door te luisteren naar de persoonlijke verhalen van de ouderen en de daginvulling zoveel mogelijk daar op aan te laten sluiten.

Wat doet een dierenartsassistent

Wat doet een dierenartsassistent

Als paraveterinair ben je de steun en toeverlaat van de dierenarts. Je assisteert en regelt allerlei zaken, zodat de dierenarts zich kan richten op het beter maken van de dieren. Benieuwd hoe een werkdag van een paraveterinair er uitziet?

Wat doet een sales consultant

Wat doet een sales consultant

Het helpt in sales ontzettend als je wegblijft van het typische beeld van de ‘snelle, gladde autoverkoper’. Luisteren, dat is waar het vooral om draait. En het stellen van goede vragen.

Wat doet een Marketing Manager

Marketing manager verkoopkansen realiseren

Als marketing manager zet ik mijn inhoudelijke kennis en praktische ervaring in om het maximale resultaat te behalen. Het maximale resultaat bekent in dit geval: Zoveel mogelijk goed gekwalificeerde verkoopkansen voor onze zakelijke klanten realiseren tegen zo laag mogelijke kosten.

Wat doet een SEO Specialist

SEO Specialist met development team

Een SEO specialist is verantwoordelijk voor de vindbaarheid van een website in commerciële zoekmachines zoals Google. Concreet betekent dit: omhoog in de zoekresultaten komen voor relevante zoekopdrachten.